Almhutten in Oostenrijk

Hoog in de bergen gaat er een nieuwe wereld voor je open. De lucht is puur, het water in de beekjes is zuiver, overal heerst een serene rust. Het enige wat je hoort zijn de geluiden van de natuur en het geklingel van de koeienbellen. Een spectaculaire zonsopgang kondigt de nieuwe dag aan. Vanuit de bossen zweeft de geur van vers hout je tegemoet. In de zomer staan de almweides vol bloeiende en heerlijk geurende wilde bloemen. In de winter zijn ze bedekt onder een laag verse sneeuw. Ongerept, op een paar diersporen na.


Jagdhütte Fritz - Salzburg Jagdhütte Fritz - Salzburg

Jagdhütte Fritz - Salzburg

Hartelijk welkom in onze volledig gerenoveerde “Jagdhütte”. In de zomer is de royale tuin ideaal voor barbecueën en buitenspelen- dus voor families bijzonder geschikt! In de winter treft u vlakbij drie skigebieden aan.
  • Hits: 231
Maarhof Goldenstein - Karinthië Maarhof Goldenstein - Karinthië

Maarhof Goldenstein - Karinthië

De Maarhof Goldenstein ligt in het Gailtal, op 950 m hoogte, boven het dorp St. Daniel en is omgeven door bossen en weiden. Hier kunt u een heerlijk rustige of sportieve vakantie doorbrengen.
  • Hits: 185

Leitenmühle - Salzburg Leitenmühle - Salzburg

Leitenmühle - Salzburg

Moet u ook altijd zolang zoeken naar een geschikte groepsaccommodatie, waar u met een grote groep langere tijd vakantie kunt vieren of een lang weekend kunt doorbrengen? Bij ons hebt u die eindelijk gevonden! Onze almhut biedt plaats aan groepen tot en met 28 personen en is bij uitstek geschikt voor grote familiebijeenkomsten, verenigingsuitjes of schoolklassen. Alles op basis van zelfvoorziening.

  • Hits: 168